Ing. Andrej Kolář

Hledáš-li štěstí a krásu, otevři své oči a srdce dokořán a nehledej daleko ...
+420 777 883 359
simkara@seznam.cz

KDYŽ ŘEKA TEČE DO KOPCE

08.04.2023 16:28

Letošní přechod do roku 2023 je dle všech možných vnějších indicií velmi dramatický a stresující, ale uvědomil jsem si, že mám na tom svůj drobný podíl tím, že žiju v této době a že jsem člověk a do určité míry mohu to, co se kolem mne děje, ovlivnit, a tak jsem se rozhodl to ovlivnit tím, co může opravdu udělat každý z nás.
A sice se kouknout do sebe a pokusit se v sobě změnit své postoje, návyky, vzorce a poznání tak, abychom my sami svým konáním, prožíváním a vyzařováním nepodporovali to, co se nám nelíbí.
Nejprve jsem navštívil saunu a dvěmi koly a jednou hustou ceremonií jsem se pořádně prohřál a vypotil ze sebe možná i to, co by mi mohlo v tomto záměru překážet.
Když jsem odcházel že sauny tak jsem pocítil v sobě hluboký klid, mír a lásku, a tak jsem vyrazil (což obvykle v podobném rozpoložení dělám) na Můstek nabízet lidem Objímání pro mír a lásku.
Moje vnitřní harmonie byla natolik silná, že mé vyzařování přilákalo mnoho kolem procházejících lidí a i jsem často pocítil naše vzájemné propojení.
Sice hodně z nich se loučilo slovy "šťastný Nový rok", ale já jsem jim vysvětlil, že se neobjímám jen kvůli oslavě Nového roku, ale že všem přeji co nejvíce štěstí po celý jejich život. A že přeji hlavně všem mír a lásku, což začíná v našem srdci a že to přeji všem lidem na celém světě bez rozdílu.
Jsem přesvědčen, že pokud se nám podaří si udržet v srdci mír a lásku, tak vše ostatní už se bude dít jakoby samospádem.
Samotný 31. prosinec jsem jel přivítat mimo Prahu do domu kamarádky nedaleko Mělníka. Abychom dodali naším záměrům větší hloubku a více si je vtiskli do sebe, tak jsme šli 1.1. Na tradiční pouť a výstup na posvátnou horu Říp.
Tento nápad mělo hodně dalších lidí, ale každý si tam přišel se svým osobním záměrem a všichni jsme se navzájem energeticky podpořili.  Pro nás byl tento aerobní výstup i fyzickou výzvou a nakonec jsme to zvládli i díky energii valící se lidské řeky tekoucí mimořádně a možná i symbolicky vzhůru.
Pojďme každý z nás udělat kdykoliv ,třeba i od zítřka,  něco dobrého a klidně i malého, aby byl náš lidský život více v míru, v lásce a spokojenější. Šlo by to?
Objímám