Ing. Andrej Kolář

Hledáš-li štěstí a krásu, otevři své oči a srdce dokořán a nehledej daleko ...
+420 777 883 359
simkara@seznam.cz

DĚKUJI DĚKUJI DĚKUJI

07.03.2020 19:27

Děkuji svým rodičům, že mi dali život, zajistili mé potřeby a vtiskli mi i některé základní vzorce pro chování v tomto světě. Několik z nich mi docela zkomplikovaly život, ale i díky tomu jsem si prošel učebními procesy, které mne přivedly až k současnému pochopení a přijetí sama sebe. Uvědomuji si, že nebýt těchto "komplikací", méně bych chápal dynamiku života a i bych byl více zranitelným.

Děkuji svým partnerkám zvláště mým dvěma ženám, které mi vytvořily tvrdé ale i láskyplné zrcadlo a pomohly mi si uvědomit příčiny některých problémů, které se mi opakovaně v životě objevovaly. Děkuji jim i za krásné a inspirující děti, které jsme spolu přivedli na svět.

Děkuji svým dětem, které jsou mi dosud též citlivými školiteli a já mohu být jejich láskyplným poradcem. Děkuji jim za nezapomenutelné krásné chvíle, které jsem s nimi zažíval během jejich růstu a stále zažívám. Naše podobné vlastnosti a prožitý společný čas nás předurčují k tomuto vzájemnému přirozenému a zároveň láskyplnému školení.

Děkuji všem lidem, které jsem na cestě životem potkal a kteří mi byli osudovými parťáky, pomocníky, inspirátory, kritiky a většími či menšími učiteli.

A v neposlední řadě děkuji sám sobě, že jsem neustrnul ve starých nefunkčních vzorcích a dokázal jsem i vystoupit z bludných cyklů. Děkuji i za to, že jsem dokázal pochopit a přijmout i některé své řekněme "komplikující" vlastnosti a i jsem pochopil, jak zapadají do poslání mé jedinečné duše a harmonizují s mými přirozenými talenty i zkušenostmi, které jsem během života načerpal.

DĚKUJI DĚKUJI DĚKUJI