Ing. Andrej Kolář

Hledáš-li štěstí a krásu, otevři své oči a srdce dokořán a nehledej daleko ...
+420 777 883 359
simkara@seznam.cz

Co se to děje v nás a mimo nás? - otevřené setkání 21,1, Praha - centrum osobního rozvoje Magnolia

06.01.2016 11:17

Vážení přátelé, zvu Vás tímto na další otevřené setkání do nově otevřeného centra osobního rozvoje Magnolia https://www.magnoliacentrum.cz/contact/. Pozvánka platí pro všechny dospělé lidi libovolného věku, pohlaví, orientace a vyznání, kteří by si rádi popovídali (a nebo si jen vyslechli) o tom, co se děje s nimi a nebo v jejich okolí. Stále potkáváme nové lidi (sympatické i méně) a vytváříme si na ně názor a aniž je známe, tak si k nim vytvoříme nějaký vztah. Pojďme se sejít, popovídat si v klidném a respektujícím prostředí a možná budeme lépe chápat sami sebe a jeden druhého...a možná budeme překvapeni ...:-)

Největším darem od druhého je jeho odlišnost a vytvoření živého láskyplného zrcadla...
Sdílená starost – poloviční starost, sdílená radost-dvojnásobná radost...

S respektem a trpělivostí vyslechněme autentické pocity a příběhy své i ostatních a načerpejme ze studnice života inspiraci , úlevu, osvobození a podporu. 

Téma sdílení je dáno skupinou, ale vždy je to o vztazích k sobě, k partnerovi a k dalším, protože vztahy jsou důležité pro každého. Budu Vám průvodcem i aktivním účastníkem večera a budu se i snažit abychom nesešli z cesty osobní zkušenosti, svobody, tolerance, respektu a lásky. Hovořit bude vždy jeden a ostatní naslouchají. Další hovoří o sobě až po domluvení předřečníka. 
Srdečně zvu

Příspěvek na setkání je dobrovolný na základě Vaší spokojenosti a ochoty podpořit místo a organizátory. Počet účastníků je omezen, tak se přihlaste na FB nebo 
na emailu nebo na tel. 777883359. Prosím o dochvilnost. Pozdější příchod již není možný, protože skupina vytváří jedinečný organismus s vlastní dynamikou a pozdější vstup je rušivý a nevhodný i pro opozdilce.