Ing. Andrej Kolář

Hledáš-li štěstí a krásu, otevři své oči a srdce dokořán a nehledej daleko ...
+420 777 883 359
simkara@seznam.cz

BOŽE... KDE JE TEN PRINC NA BÍLÉM KONI?... SAKRA, KDE JE TA PRINCEZNA ?

08.04.2023 16:19

Náš výběr partnera/ky je hodně ovlivněn pohádkami od dětský až pro ty pro dospělé, ale realita je dost jiná. Zkusme přestat snít o ideálním partnerovi a postavme se nohama na zem...
PROBLÉM SE ZÍSKÁNÍM VHODNÉHO PARTNERA MÁME SKORO VŠICHNI, protože většina z nás není připravena potkat , všimnout si a nabídnout sebe jako stejně hodnotnou připravenou OSBNOST, jakou očekáváme, že najdeme.
Pokud potkáme člověka, který je na cestě k vědomí o hodně na jiné úrovni než my, tak se nemůže rozvinout vzájemně podporující milostný tanec, který má naději , že dlouho vydrží, protože se jeden z partnerů stane pro druhého přítěží.
Výjimku tvoří páry, které tvoří spojení "vedoucí duše" a "duše odevzdávající se" , což se určitě časem projeví a tuto nerovnováhu musí ještě pak oba ustát a vlastně se z ní umět i "těšit".
Pokud nejsme sami schopni se zbavit podstatných nefunkčních vzorců a získaných traumat, tak vlastně každý partner, který si nás přitáhne, je ten pravý, ale jeho posláním je nám nastavit zrcadlo sebepoznání, zbavit se nefunkčních vzorců a traumat a pomoci nám se tak posunout výše na úrovni vědomí.
Naše vnitřní přednastavení se nachází převážně v podvědomí a je hodně "prodrátovano", a tak jeho změna není snadná a většinou takové "zásadní školení" vztah neustojí, protože toto školení je hodně těžké a bolestivé.
Ale i tak to stojí za to.  Důležitá je dovednost dobře takové školení pochopit a nespokojit se jen s tím, že toho druhého označíme za "debila/krávu" . Tímto zjednodušujícím odsudkem hodíme veškeré důvody, proč vztah nevydržel, na toho druhého, a tak se připravíme o cennou možnost si  minimálně uvědomit naše nefunkční vzorce a traumata. Pokud na to máme sílu, tak se můžeme pokusit  je přeprogramovat a traumata vyléčit. To však není lehká cesta, ale pro náš vztah to může být rozhodující.
Přeji hodně štěstí na cestě.